Botoşani: Reținut după ce a incendiat un depozit de furaje

foto_incendiu

Inspectoratul Judetean de Politie Botosani a anuntat ca un bărbat de 38 de ani, din localitatea Şendriceni, a fost reţinut de oamenii legii, după ce ar fi incendiat intenţionat peste 250 de tone de furaje.
Potrivit poliţiştilor, bărbatul, care este acuzat de distrugere, a dat foc furajelor dintr-o gospodărie din satul Carasa – comuna Corlăteni, unde lucra fără forme legale.
Bărbatul, pe fondul unui conflict mai vechi, motivat de activităţile desfăşurate şi remuneraţia acordată, în noaptea de 9 spre 10 octombrie 2018, a provocat un incendiu la un depozit de furaje aparţinând persoanei vătămate, în gospodăria căreia a desfăşurat diverse activităţi.

În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti, fiind înregistrate doar pagube materiale. Prejudiciul creat în urma incendiului este estimat la suma de 250.000 de lei.
În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.