Botosani | Rasturnare de situatia in cazul dublei crime din comuna Cristinesti. Tatal vitreg al fetei de 13 ani, considerata principala suspecta, a fost arestat

Dupa cercetari amanuntita la locul dublei crime din comuna Cristinesti si discutii cu fata de 13 ani, considerata principala suspecta in acest caz, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au stabilit ca autorul oribilei fapte ar fi concubinul mamei minorei.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Anchetatorii si-au pus intrebarea daca fata de 13 ani ar fi avut forta fizica de a comite dubla crima. De asemenea, s-a luat in calcul ca aceasta nu poate fi trasa la raspundere pentru aceasta fapta si ar fi fost obligata sa-si insuseasca oribila crima, pentru a-l scapa pe adevaratul autor.

Anchetatorii considera ca barbatul de 39 ani, care traieste cu mama fetei a comis crima si a obligat-o pe minora sa ia vina asupra ei, cunoscand legea ca aceasta nu poate fi pedepsita. Se presupune ca intreaga scena s-a petrecut sub ochii fetei.

Va reamintim, pe data de 3 aprilie, doua femei au fost gasite cu gaturile taiate, alerta fiind data de un vecin care a vazut-o pe o batrana de 82 ani cazuta in curtea gospodariei. Fata acesteia, in varsta de 54 ani avea un handicap si era imobilizata la pat.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!