Botoșani | Patru tineri reținuți după ce au ar fi lovit de mai multe ori doi tineri

catuse-arest-696x418

Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a patru tineri din comuna Corni și municipiul Botoșani, cu vârstele cuprinse între 29 și 34 de ani, cercetați sub aspectul comiterii a 5 fapte de lovire sau alte violențe și 2 fapte de distrugere.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, în data de 28 iunie, în timp ce se aflau pe teresa unui bar din municipiul Botoșani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi lovit de mai multe ori persoanele vătămate, doi tineri de 20 și 25 de ani, din aceeași localitate, provocându-le leziuni fizice.

De asemenea, în același context, doi dintre tinerii bănuiți de comiterea faptelor, ar fi distrus cu obiecte contondente, componente ale caroseriei autoturismului cu care se deplasau victimele.

Cei patru au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate mai sus, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.