Botosani | Parcul Cornisa se apropie de 1 milion de euro incasari dupa 3 luni de la deschidere

spectacol-cornisa-6

La 3 luni distanta dupa deschidere, Parcul de Agrement Cornisa se apropie la 1 milion de euro incasari. Oameni din Iasi, Suceava, Bacau chiar si Galati isi petrec des week endul la parcul din Botosani, in lipsa unor investitii de acest gen in orasele de bastina. Se preconizeaza ca anul viitor municipalitatea botosaneana sa nu mai fie nevoita sa subventioneze cheltuielile legate de salariile angajatilor si organizarea de evenimente.

Intins pe o suprafata de 48 hectare la iesirea vestica a orasului Botosani catre Suceava, Parcul Regional de Agrement Turistic si Sportiv Cornisa ofera multiple idei de relaxare, miscare si distractie.

Parcul detine o piscina acoperita pentru adulti, o piscina pentru copii, o piscina olimpica exterioara, un bazin de inot contracurent, o camera de cromoterapie, tobogane, plaje, doua bazine pentru hidromasaj, o sauna cu abur, o sauna finlandeza, o sauna cu sare, biosauna, o grota cu zapada.

Pentru miscare, Parcul are doua terenuri multifunctionale, 4 terenuri de tenis, piste pentru biciclisti, locuri de joaca pentru copii.

Amatorii de aventura au posibilitatea de a urca pe un perete de escalada cat si sa practice raftingul pe un rau artificial cu o lungime de aproape 300 metri.