Botosani | O tanara de 19 ani, artizanul succesului AUR in judetul Botosani

ariadna carligeanu

Alianta pentru Unirea Romanilor s-a clasat pe locul 3 la alegerile parlamentare din judetul Botosani dupa PSD si PNL. AUR a reusit sa obtina mai multe voturi pentru Senat decat PNL, in municipiul Dorohoi.

In spatele succesului AUR din judetul Botosani se afla o tanara de 19 ani. Ariadna Carligeanu a terminat Liceul Pedagogic din Botosani iar acum este studenta la Drept in cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti.

„Aveam 14 ani când mai in glumă, mai în serios mi-am stabilit visul : ca peste cativa ani sa formez o organizație care sa lupte pentru românii din Basarabia și Nordul Bucovinei. Era un ţel care a părut nebunesc în tot acest timp chiar si pentru idealista de mine.La 16 ani m-am înscris ca voluntar în Acțiunea 2012 pentru ca am simtit din prima clipa ca acolo imi este locul. Ce a urmat, o stiti și voi, 3 ani memorabili in care am crescut alaturi de niste oameni ce mi-au devenit a doua familie. Deși nu imi place politica, nu am stat pe gânduri când am avut ocazia să ajut la formarea AUR, alături de aceiași oameni dragi cu care obișnuiam să flutur tricolorul.AUR este un proiect in care am depus suflet, sacrificiu și nu voi regreta niciodată ca am ales sa fac parte din această echipă. Ce am invatat de la George in tot acest timp este ca oricât de nebunesc pare ţelul pe care ţi l-ai ales, lupți până la capăt, iar intr-o zi, imposibilul devine posibil”, a spus tanara.

Ariadna a coordonat campania AUR din judetul Botosani, bucurandu-se de notorietate in randul tinerilor.

„Cine este in spatele lui George Simion? Niște copii sunt. Acceptați ca v-au facut niste copii”, a comentat tanara.

Aceasta se retrage din partid pentru a coordona Actiunea 2012.

„Stiu ca pare prea devreme, dar a venit timpul sa ma retrag din AUR și a venit timpul ca o noua generatie sa preia Acțiunea 2012. Ma retrag din viata politică pentru a-mi dedica timpul si energia in viata civică pentru românii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul României Mari. Și plec împăcată că am reușit să simt cum AUR a devenit un fenomen și că am avut ocazia să-i cunosc pe toti cei care s-au implicat la clădirea acestei mișcări. Nu imi este usor sa iau aceasta decizie, dar este necesar. Plec sa pun in aplicare tot ce am invatat de la voi, cu voi, acolo unde este cea mai mare nevoie de mine. Se încheie un capitol si incepe altul, o nouă provocare prin care-mi voi trăi nebunia. Basarabia e România și toti romanii de pe ambele maluri de Prut trebuie să afle că doar Unirea face Puterea”, a comentat Ariadna Carligeanu.