Botoșani | O femeie și-a ucis soacra, după ce a consumat băuturi alcoolice

politie

O femeie în vârstă de 50 din municipiul Dorohoi, care și-ar fi ucis soacra în bătaie, a fost arestată preventiv vineri (n.r. – 13 august a.c.), sub acuzația de omor calificat. Crima ar fi avut loc pe 10 august a.c., în timpul zilei, când cele două femei, care locuiau în comun într-o casă din municipiul Dorohoi, au rămas singure la domiciliu, fiul victimei, respectiv soțul suspectei, fiind plecat la serviciu. Conflictul ar fi avut loc pe fondul consumului de băuturi alcoolice, când Liliana Ghiduc, a reacționat violent și a lovit-o pe socra sa, în vârstă de 83 de ani, până când aceasta din urmă a rămas fără suflare.

Crima a fost descoperită chiar de fiul victimei, când a revenit la domiciliu. În momentul în care a intrat în locuință, acesta a găsit o scenă de coșmar. Bătrâna zăcea prăbușită pe podea, fără viață, iar soția lui era plină de sânge. Bărbatul a anunțat imediat poliția, iar cercetările au început în scurt timp. 

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani: „A fost constituită o echipă operativă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict spontan, femeia lovind-o pe mama soacră de mai multe ori, cu o bucată de lemn, unele lovituri fiind aplicate la nivelul capului”.