Botoșani | O femeie și-a ucis fratele imobilizat la pat

crima politia

Foto: Inquam Photos/Cornel Putan

Crimă cu sânge rece în localitatea Guranda din Botoșani. Aseară, o femeie de 33 de ani și-a omorât fratele de 45 de ani, bolnav și imobilizat la pat.

Ingrozită, mama celor doi a plecat la un bar și a povestit ce s-a întâmplat. Sătenii au fost cei care au anunțat poliția.

„Joi seară, in jurul orei 18:20, polițiștii botoșăneni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără de 33 de ani, din localitatea Guranda, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi lovit pe fratele său, de 45 de ani, cu un obiect contondent in zona capului. In urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, iar cadrele medicale solicitate să intervină la fața locului au constatat decesul victimei. Persoana bănuită de comiterea faptei se afla in custodia Poliției”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor