Botoșani | O femeie de 39 de ani, urmărită internațional, descoperită la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Urmărită internațional, depistată în Punctul de Trecere al Frontierei Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente o femeie, pe numele căreia era emis de autoritățile din Grecia un mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Femeia a sustras bani şi bijuterii în valoare de aproximativ 200.000 de euro din locuinţa unde a lucrat.

Ieri, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, o femeie, cu cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, în vârstă de 39 de ani, pasageră într-un mijloc de transport cu destinaţia Cehia.

La controlul de frontieră, s-a constatat că, pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Grecia, un mandat de arestare, deoarece aceasta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul Greciei, respectiv a sustras bani şi bijuterii în valoare de aproximativ 200.000 de euro din locuinţa unde a lucrat.

Femeia a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, în vederea luării măsurilor legale care se impun.