Botoșani | Nova Apaserv amendată de DSP pentru problemele cu apa curentă din Flămânzi

sediu-nova-apaserv-2-1-696x464

Operatorul de apă din orașul Flămânzi (Botoșani) a fost amendat de Direcția de Sănătate Publică (DSP) din cauza „producerii unui disconfort locuitorilor din Flămânzi și apariția riscului pentru sănătatea publică a populației”. 

Decizia de a trimite Serviciul de Control în Sănătate Publică la Nova Apaserv a fost luată după ce au apărut în presă mai multe articole despre problemele cu furnizarea apei potabile la cele aproape 350 de apartamente din  orașul Flămânzi. 

Decizia de a fi trimis Serviciul Control în Sănătatea Publică la Nova Apaserv și la Flămânzi a fost luată după apariția în presă a problemelor cu furnizarea apei potabile la cele aproape 350 de apartamente din orașul Flămânzi.

Ca urmare a controlului efectuat de DSP, Nova Apaserv a fost sancționată cu o amendă de 3.000 de lei. „Totodată i s-a recomandat să ia măsuri imediate pentru reducerea disconfortului și a riscului pentru sănătatea publică a locuitorilor din aria de distribuire a apei potabile”, se arată în procesul verbal al inspectorilor sanitari.