Botoșani | Moarte pe loc, pe marginea drumului, pentru un biciclist lovit de o mașină

politia noaptea

Un biciclist din Botoșani a fost lovit pe marginea drumului de un autoturism și a rămas inert pe carosabil, într-o baltă de sânge. Mai mulţi localnici l-au observat  şi au sunat imediat la 112, spunând că acesta era plin de traumatisme.

„La faţa locului a fost deplasat cel mai apropiat echipaj medical disponibil pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, colegii mei nu au mai putut face nimic, bărbatul fiind găsit în stop cardio-respirator, suferind leziuni incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul”, a precizat medicul Bogdan Ursu, coordonator în cadrul dispeceratului integrat SJA-ISU.

Pasagerul de pe scaunul din dreapta din autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Băiatul, în vârstă de 18 ani a fost transportat în stare gravă la spital.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, care au demarat o anchetă.

„Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.10 Ștefănești au fost sesizați în această după amiază cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Guranda. Cu ocazia deplasării la fața locului, au constatat faptul că un tânăr de 23 ani din localitatea Trușești, judeţul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul pe drumul național DN29D pe direcția localității Trusesti spre orașul Ștefănești, a surprins și accidentat mortal un bărbat din localitatea Guranda, care circula cu bicicleta, având aceeași direcție de deplasare.