Botosani | Masuri speciale luate de organizatorii unui târg agricol pentru a nu fi politizat evenimentul

Organizatorii unui targ de zootehnie, utilaje agricole și produse tradiționale si-au luat masuri speciale pentru a nu fi politizat evenimentul, ținând cont de perioada electorala.

Întrucât este un an electoral, cu mai multe rânduri de alegeri, ne dorim ca acest eveniment să nu capete o conotație politică. În colaborare cu juriștii noștri, am întocmit un regulament de organizare a evenimentului și am decis să eliminăm partea politică. Cei implicați în campania electorală pot veni cu mare drag la acest eveniment dar fără însemne electorale, fără steaguri, pliante. Să vină ca niște oameni normali, să discute cu cetățenii dar fără însemne politice. Nu vreau să transformăm un eveniment agricol, ajuns la a XVI-a ediție, într-un eveniment politic. Este rugămintea mea către politicieni. Noi ne dorim ca acest eveniment să rămână pur agricol, să continue mulți ani de acum și să ajungă la un nivel mult mai mare”, a spus Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis, pentru Botosani Online.

Organizatorul târgului de la Popauti a angajat și o firma de paza care ii va evacua pe cei care nu vor respecta regulile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *