Botoşani | Învăţătoare acuzată că a bătut un elev

copil maltratat

O învăţătoare de la o şcoală din localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani, este acuzată că a bătut un elev în vârstă de 7 ani, cu probleme medicale, până l-a învineţit.

Mama copilului sustine, intr-o postare pe facebook, ca invatatoarea il loveste pe micut.

Învăţătoare acuzată că a bătut un elev

“(…) Am ataşat mai jos un video cu băiatul meu care este în grupa 0 îmi vine bătut acasă de către doamna învăţătoare (…) Nu mai ştiu ce să mai fac, am depus plângere în scris la directoarea şcolii şi am auzit că au zis că nu iau declaraţia mea în considerare că eu am scris aberaţii în declaraţie, că am exagerat de când am depus plângerea. Mi-l bate mai tare fără să facă copilul nimic. Copilul meu e cu probleme, nu ţine minte, e mai mic cu 2 ani de vârsta pe care o are, doar la învăţătura şi prinde mai greu (…)”, susţine mama copilului în postarea pe Facebook.

Mai multe anchete au fost declanţate în acest caz după ce mama copilului a postat pe Facebook imagini cu băieţelul care are vânătăi pe umeri, iar femeia s-a plâns că micuţul, cu nevoi speciale, este abuzat de învăţătoare.

Reprezentantii Inspectoratului Şcolar Botoşani au declarat că a fost constituită o comisie de disciplină care analizează sesizarea depusă de mama elevului.

Şi Inspectoratul de Poliţie Botoşani s-a autosesizat în acest caz.