Botosani | Incasari de 200.000 euro in parcul Cornisa, de la inceputul anului

parc-cornisa-e1644932757615-768x526

În primele patru luni din acest an, Parcul de agrement Cornișa a avut încasări de aproximativ un milion de lei. Dacă nu vor fi restricții sau alte evenimente neprevăzute, sunt șanse ca în 2022, parcul de agrement să se autofinanțeze.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, spune că își dorește ca încasările să fie cel puțin la nivelul cheltuielilor iar primăria să nu mai subvenționeze activitatea de la Cornișa ci să finanțeze realizarea de noi obiective.

“Până acum a mers bine. Până la 1 mai am reușit să facem încasări de un milion de lei. Nu este o sumă colosală dar e mulțumitor. Din fericire, anul acesta nu am mai avut probleme cu pandemia. În 2019 am deschis pe 14 februarie la interior și pe 19 mai la exterior. În 2020 am fost în lockdown și am deschis abia în toamnă la interior iar la exterior am funcționat la jumătate din capacitate. În 2021 a fost cu certificate, declarații… Anul acesta am funcționat normal. A fost o mică scădere când a început războiul în Ucraina dar lucrurile au revenit la normal. Cel puțin în week-end oamenii vin la Cornișa. Dăm drumul și la hidrobiciclete. Am scos baloanele și avem toate cele șase terenuri pentru fotbal și tenis. Am scos paturile de campanie pentru că nu a venit nimeni și se poate juca badminton în patinoar. Pot veni și cu rolele, tariful e de 6 lei/oră. Încerc să ridic nivelul încasărilor și să venim în fața proprietarului (Primăria Botoșani) și să solicităm investiții suplimentare”, a spus Eugen Țurcanu.