Botosani | In stare grava dupa ce s-a injunghiat in piept

20191017-101257-knife

foto: newsdaytonabeach

Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce s-a injunghiat singur cu un cutit in piept. Incidentul a avut loc in gospodaria acestuia din localitatea Copalau.

Barbatul, de 55 de ani, se afla acasa impreuna cu sotia lui. Acesta ar fi consumat bauturi alcoolice insa nu dadea semne ca ar fi vrut sa recurga la un asemenea gest.

Apelul la 112 a fost facut de sotia barbatului. Din cate se pare, barbatul i-ar fi cerut acesteia bani sa mearga sa isi cumpere tigari. Femeia a refuzat, iar barbatul a luat un cutit de pe masa, dupa care si l-a infipt in piept. Lama a patruns adanc, in zona sternului, atingand inima.

Unitatea de Terapie intesnisva a fost solicitaţi pentru un pacient inconştient, în comă profundă, secundar unui şoc hemoragic produs printr-o plagă înjunghiată la nivelul regiunii abdominale superioare. A fost intubat şi adus la Urgenţe pentru continuarea investigaţiilor, după care a fost dus direct în sala de operaţii.”, a declarat dr. Ramona Guraliuc, coordonator UPU-SMURD Botosani.