Botoșani | În stare gravă după ce a fost bătut și călcat în picioare de un consătean

agresiune Botoșani

Un bărbat de 53 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut și călcat în picioare de un consătean.

Incidentul s-a întâmplat în comuna Ripiceni. Victima aflată în stare de ebrietate, a intrat în conflict cu un consătean de 30 de ani. După un schimb de replici și amenințări, tânărul a sărit la bătaie cu pumnii și picioarele. Agresorul a lovit atât de violent, încât și-a fracturat piciorul.

Martorii au apelat în scurt timp serviciul 112, iar la fața locului a ajuns o ambulanţă care l-a preluat pe bărbatul de 53 de ani în stare gravă. Acesta a fost transportat la Secţia Săveni a Spitalului Judeţean, după care a fost transferat imediat la Urgenţe.

 „Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând politraumatism prin agresiune, cu multiple fracturi costale, stare comatoasă. A fost stabilizat, supus mai multor examene de specialitate şi ulterior internat”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Dosar penal deschis de poliţişti

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au identificat imediat agresorul şi i-au întocmit un dosar penal.

Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani: „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru, iar în funcție de zilele de îngrijiri medicale de care va beneficia victima se vor dispune măsuri. Tânărul de 30 de ani a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.500 de lei”.

Sursă foto: Monitorul de Botoșani