Botosani | Ginere acuzat ca si-a violat soacra

60200101

Caz greu pentru politistii botosaneni. Un ginere este acuzat de viol. O femeie de 64 de ani din comuna Frumusica sustine ca viitorul ginere a violat-o. Politistii au fost sesizati chiar de catre presupusa victima.

Aceasta a vizitat gospodaria unde locuiesc fiica sa si concubinul acesteia, din comuna Lunca. Batrana sustine ca a fost agresata si violata de catre barbatul de 47 de ani. Localnicii spun ca suspectul este cunoscut in comunitate pentru iesirile sale neconvenționale si conduita atipica si ca poate batrana a inteles gresit gesturile barbatului. Tot localnicii mai spun ca reclamanta nu a fost „incantata” de relatia dintre fiica ei și barbat.

Cei doi din urma au impreuna și un copil de cateva luni. Barbatul a mai fost condamnat pentru fapte de agresiune sexuala, comise fata de propriile fiice, dintr-o casatorie anterioara.

La randul lor, concubina si batrana sunt cunoscute pentru devierile psihice si consumul de alcool. Intre timp, medicii legisti vor stabili daca femeia a fost intr-adevar victima unui viol.