Botosani | Geluri de dus periculoase retrase la vanzare de Kaufland. O botosaneanca s-a ales cu urticarie si rani pe corp

Sharing is caring!

O femeie in varsta de 34 ani care a cumparat de la Kaufland un gel de dus “Bevola Gel de duș Mango & Piersică” s-a ales cu mancarimi pe corp, urticarie si chiar rani. Tinerei i s-a umflat fata si a ajuns de urgenta la medic de unde a primit un tratament impotriva reactiei alergice.

Kaufland a decis sa retraga de la vanzare doua tipuri de gel de dus.  “În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unei infecții bacteriene. Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsele respective.  Clienții care au achiziționat un produs dintre cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH cere scuze pentru situație”, se spune intr-un comunicat de presa al Kaufland Romania.

shares