Botoșani | Filtre în oraș, aseară, după ora 23

filtre-circulatie-pe-timp-de-noapte-4-1392x1044

Forțele de ordine botosanene au organizat mai multe filtre în oraș și au oprit pentru control toate mașinile sau persoanele care circulau după ora 23.

Cei care au fost prinși în trafic fără o justificare au fost sancționați pe loc. Astfel de filtre au fost organizate în principalele intersecții din oraș, dar și pe străzile aflate la periferie.

Un adevărat dispozitiv de forțe de ordine a fost pe strada Marchian și în sensul giratoriu de la Casa de cultură a sindicatelor, unde au fost masate șase echipaje de poliție.

De la ora 22 până la ora 23.30 am avut două comenzi. Una dintre persoane plecase de la serviciu, iar cealaltă era în interes personal. Nu știu unde vom ajunge cu aceste restricții”, a spus unul dintre taximetriștii opriți în trafic. Cu toate acestea, polițiștii i-au sfătuit pe toți cei aflați în tranzit să respecte cu strictețe măsurile instituite, iar dacă vor fi nevoiți să părăsească domiciliul după ora 23, să completeze declarațiile pe propria răspundere prin care să justifice deplasarea.

După nici o oră de la declanșarea operațiunii, în filtrul organizat pe strada Marchian au fost aplicate patru sancțiuni pentru lipsa declarațiilor pe proprie răspundere, în valoare de 3.500 de lei.