Botoșani | Femeie fugărită și bătută, în centrul orașului. O persoană care a intervenit a fost înjunghiată

poza4

O femeie a fost fugărită și bătută, în centrul orașului Botoșani, iar persoană care a intervenit a fost înjunghiată, ieri, de un bărbat care tocmai primise un ordin de restricție.

Totul a început din cauza faptului că femeia, în vârstă de 51 de ani, a depus o plângere la poliție împotriva soțului care era agresiv, iar polițiștii au emis un ordin de restricție pe numele acestuia.

Furios, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, s-a înarmat cu un cuțit și a plecat în căutarea soției, prin oraș. A găsit-o într-un final într-un parc din centru și a început să o înjure și să o amenințe. Speriată, femeia s-a refugiat într-o scară de bloc.

Un trecător a observat scena și a încercat să intervină, dar soțul a scos cuțitul și l-a tăiat pe acesta în zona brațului.

Apoi, urmărirea a continuat. Agresorul a spart geamul de la intrarea în scară și, cu un ciob, îi amenința pe cei din jurul lui.

La faţa locului au ajuns cinci echipaje de poliţie, care au împânzit întreg cartierul în căutarea agresorului. Acesta este cercetat pentru nu mai puţin de opt infracţiuni.

”În urma verificărilor efectuate de către polițiști, bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Botoșani, fiind condus la sediul poliției pentru audieri. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de violenţă în familie, nerespectarea hotărârii judecătoreşti, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violarea sediului profesional, distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

În cursul serii de joi, poliţiştii au decis reţinerea bărbatului pentru 24 de ore.