Botoșani | Elevii de 10 ai Botoșaniului premiați de autorităţi

elevii de 10 Botoșani

Primăria municipiului Botoşani i-a premiat, joi, pe cei 11 elevi care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat.

Astfel, cei 11 elevi de 10 ai Botoșaniului au fost recompensaţi cu premii în valoare de 1.000 de lei acordate din bugetul local al municipiului Botoşani.

Premiile au fost înmânate de primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei. La ceremonie au participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Doina Federovici, dar şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Daniel Botezatu.

„Felicitări pentru rezultatul pe care l-aţi obţinut, unul cu adevărat merituos. Am plăcerea să vă înmânez, să vă înmânăm, premiile pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră alături de cuvintele frumoase şi aprecierea noastră pentru rezultatele extraordinare la învăţătură pe care le-aţi avut şi pe parcursul celor patru ani de liceu, nu doar la acest examen important pe care l-aţi parcurs”, a susținut primarul, Cosmin Andrei.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Doina Federovici, a transmis elevilor aprecieri în numele comunităţii din Botoşani, în condiţiile în care performanţa acestora a făcut ca judeţul să fie pe primul loc în topul naţional în funcţie de numărul de medii de zece.

„Într-un an atât de greu, Botoşaniul a fost pe primul loc în ţară la mediile de zece la Bacalaureat, pentru că, alături de voi, cei care sunteţi în această sală, au mai fost doi tineri din municipiul Dorohoi, care au avut aceeaşi performanţă ca şi voi. Este meritul vostru, în primul rând, în al doilea rând al profesorilor şi în al treilea rând al părinţilor, care v-au susţinut, care v-au îndrumat cu cele mai bune sfaturi. Nouă nu ne rămâne decât să vă arătăm toată aprecierea noastră şi toată aprecierea comunităţii”, a declarat, la rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean.

Sursă foto: Monitorul de Botoșani