Botosani | Copilasul ratacit in padure gasit la o zi dupa disparitie

Mobilizare fara precedent pentru gasirea unui copilas de 2 ani disparut ieri dupa amiaza intr-o padure din localitatea Tudora. Aproape 400 de persoane l-au cautat pe micut, pana la lasarea intunericului. Alaturi de jandarmi, pompieri, politisti si angajatii Primariei au sarit in sprijin si comunitatea.

Un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie a luat parte, începând de astazi, la operatiuni. De asemenea si elicopterul SMURD Iasi a participat la misiune.

Căutările băieţelului au continuat pe tot parcursul nopţii, iar în cursul dimineţii de luni echipelor de căutare s-ar alăturat forţe de ordine din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Suceava şi Bacău.

Copilul, care este din localitatea Tudora era împreună cu bunica lui la o rudă din localitate iar la un moment dat a părăsit curtea. În jurul orei 15.30, a trecut prin zona cantonului și s-a îndreptat spre pădure.

Dupa o zi de cautari, micutul a fost găsit lângă un copac, în apropierea Schitului Sihăstria Voronei, la aproximativ trei kilometri de cantonul de la intrarea în pădure.

Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și a întregii comunități, minorul a fost găsit în viață, la aproximativ 3 kilometri de locul din care a plecat. Este preluat de polițiști și va fi transportat la o unitate spitalicească pentru analizarea stării de sănătate”, au anunțat reprezentanții IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *