Botoșani | Copil în stare gravă, adus la Iași, după un accident de mașină

45EB5E3B-C0E7-414C-85D2-173D2F75A5AE-1068x801

Două persoane au ajuns la spital, iar o a treia a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, în urma unui accident rutier, care a avut loc în această dimineaţă, în oraşul Bucecea, din judeţul Botoşani. În urma incidentului care a avut loc pe drumul ce leagă Bucecea de Huțani, şoferul a fugit de la faţa locului, iar acum este căutat de poliţişti. Maşina, un Volkswagen Golf s-a răsturnat pe cupolă şi s-a oprit într-o ţeavă de gaz, scrie Monitorul de Botoșani.

Martorii le-au spus poliţiştilor că autoturismul circula cu viteză foarte mare, iar într-o curbă şoferul a pierdut controlul volanului, a lovit în plin o maşină parcată pe trotuar, iar mai apoi s-a răsturnat pe cupolă. Toţi cei patru pasageri au rămas blocaţi, fiind scoşi de localnici.

Una dintre victime este o fetiță care a fost transferată la Iași. “Copilul a fost stabil pe timpul transportului şi predat colegilor de la Iaşi. Aceasta prezenta un hematom subdural frontal stâng, fractură de os frontal drept, fractură de sinus frontal şi sept nazal”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.