Botosani | Consiliul Judetean a intocmit lista drumurilor care vor fi reparate in acest an

Consiliul Județean a stabilit lista cu drumurile județene pe care se va interveni în acet an. Potrivit conducerii instituției, anul acesta se vor turna aproximativ 50 de kilometri de covor asfaltic.

Anunțul a fost făcut astăzi de către președintele CJ, Doina Federovici, într-o ședință consultativă cu primarii comunelor din județ. ” Vom finaliza intervenția pe drumul județean 208 în comuna Copălău unde în toamnă s-au făcut lucrări la fundația drumului și imediat ce vremea va permite vom reface covorul asfaltic. Vom interveni pe sectorul Vorona – Joldești din DJ 208 C, pe sectorul Botoșani – Cișmea –intersecție Roma – Costești din DJ 296 (acest tronson este afectat de o alunecare de teren). Pe sectorul Stăuceni – Roșiori din DJ 296A, acest tronson a fost afectat de traficul greu, acolo a fost deviat traficul pentru realizarea primului viaduct de pe DN Botoșani – Ștefănești. De asemenea, vom interveni pe DJ 294 pe sectorul Brăteni – Dobârceni, unde am făcut deja o lucrare la fundația acestui sector de drum, aici avem o alunecare de teren și urmează să începem lucrările specifice.” a spus Doina Federovici.

În funcție de starea drumurilor la ieșirea din sezonul rece, reprezentanții CJ mai au pe listă și DJ 291 B, Șendriceni – Mihăileni, DJ 298 Vorniceni – Dumeni, DJ 292 Corlăteni – Podeni, DJ 294 A în Mitoc și 293 A – Viișoara -Păltiniș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *