Botosani | Consilierilor judeteni li s-a cerut explicatii despre drumuri

sedinta-cj botosani

Daniel Caslariu, tânărul care a inițiat protestul de pe data de 5 iulie a venit în ședința de Consiliu Județean pentru a le arăta consilierilor care este starea drumurilor. Acesta a împărțit mai multe fotografii cu drumurile județene și naționale din zona Trușești

De vreo câteva luni, șefii Consiliului Județean tot promit că vor interveni pentru a repara drumurile dar multe dintre ele încă sunt în stare jalnică. Daniel Câșlariu, tânărul din Trușești, care a inițiat protestul din 5 iulie, a venit astăzi în ședința de Consiliu Județean pentru a trage un nou semnal de alarmă și de a le arată șefilor CJ și consilierilor  județeni că nu s-a făcut absolut nimic.

Acesta a venit cu mai multe fotografii și le-a pus pe masa consilierilor județeni și le-a cerut să plombeze macar aceste drumuri.

Daniel Caslariu – organizator miting protest: „Vreau ca dumneavoastra sa puneti presiune, aveti puterea, sa insistati la firme macar sa plombeze, sa faceti ceva pentru noi. Noi v-am votat si toti de aici stati pe aceste scaune datorita noua. Nu am venit aici sa va zic ca dumneavoastra sunteti vinovat eu am venit sa va zic ca trebuie sa faceti ceva, oameni buni!”

Presedintele Consiliului Judetean a promis din nou ca se va intervina si in special la Trusesti, de unde este originar tanarul prezent azi in sedinta alesilor judeteni.

Costica Macaleti – presedinte CJ Botosani: „In ianuarie am scos la licitatie drumul nu s-a prezentat niciun constructor, pe data de 9 septembrie se deschid ofertele din partea constructorilor si speram ca daca nu sunt contestatii in aceasta toamna sa ne apucam de drumuri. Pana atunci. Pana atunci facem lucrari de intretinere la drum. Eu nu as zice ca zona am neglijat-o noi. Exista interes pentru ca, cetatenii din aceasta zona indiscutabil au dreptate pentru ca nu se mai poate circula pe acest drum, plombam facem lucrari de intretinere pana va intra constructorul pe executie de lucrari pe fonduri europene”.