Botosani / Bărbat de 42 de ani reținut pentru că a agresat sexual o copilă de 11 ani

hartuire

Un bărbat din comuna Frumuşica a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale.

Din cercetări a rezultat că la aceeaşi dată, în timp ce se întorcea de la biserică, împreună cu bunica paternă, minora a fost chemată de un consătean de 42 de ani pentru a-i oferi produse alimentare (drept milostenie). Având acceptul bunicii, minora s-a deplasat în locuinţa bărbatului.

În imobil, prin folosirea de ameninţări, bărbatul a atins minora în zona organelor genitale, o singură dată, ulterior aceasta părăsind în fugă locul faptei.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu, fiind condus la sediul postului de poliţie pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, în cursul serii, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preveniv al IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.