Botoșani: Andreea, o fetiță de doar patru ani și jumătate, are nevoie de ajutor!

1E6F4E52-A4A1-4CD6-AE53-03ED79C944C4

O poveste de viață terifiantă cu o mică prințesă care are mare nevoie de ajutor!

O fetita de doar 4 ani și jumătate, dintr-un sat de lângă orașul Dorohoi, are nevoie de ajutorul nostru. La 3 luni de viață când alte mame se bucurau că copilașii lor care își tin căpșorul singuri și întinde mânuțele, Andreea nu reacționa in nici un fel la mama ei.

„Timpul trecea si părinții au observat că fetita lor, nu se manifestă ca și alți copilași si au dus-o la medic si mai multe spitale iar micuța Andreea a fost diagnosticata cu sindrom epileptic în prima faza apoi cu mai multe diagnostice pe care le are în prezent la doar 4 anisori: retard psihic, retard de limbaj mediu, sindrom hiperkinetic cu crize majore de opoziție, incontenenta sfinctiriana tip nevrotic, crize epileptice repetate, scapula alata discreta, cifoza, și necesita tratament, investigații medicale mai amănunțite și kinetoterapie,logoped, iar părinți nu au posibilitate financiară, totul fiind prea costisitor totul pentru ei, tatăl lucrând cu ziua și mama având doar grija de micuță fără să poată munci, fiind un caz social în atenția autorităților. Datorita lipsurilor, Andreea nu are nici certificat de handicap, deși ar beneficia de aceste drepturi și noi vrem s-o ajutam în toate demersurile necesare“, transmite politișta de frontieră, Simona Elena.

De 4 ani de zile, viața lor s-a schimbat in totalitate, totul fiind o luptă continuă.

Andreea a dat o altfel de definitie puterii: IUBIREA.

„Starea Andreei s-a agravat în ultima vreme din cauza crizelor tot mai dese, iar mama trebuie sa ajungă de urgență cu fetița la Spital la Iași pentru investigații medicale specializate de un neurolog și tratament adecvat cu îndrumare apoi către un Kinetoterapeut și logoped ca să nu se întâmple ceva mai rău și Andreea să poată duce o viata normala.

Drumurile la Iași, și tratamentul adecvat sunt peste puterile părinților care sunt un caz social, și nu-și doresc decât să-și salveze micuța prințesă și momentan numai au posibilități de a continua aceasta lupta grea”, spune Simona Elena

Andreea și părinții ei au nevoie de noi! 

Pentru Andreea orice donație conteaza sa poate începe procedurile de recuperare și tratament specific bolii ei de care nu a beneficiat pana acum, datorită lipsurilor.