Botosani | Ancheta penala dupa ce doi tineri au incercat sa fuga din carantina

Sharing is caring!

Doi tineri din judeţul Botoşani sunt anchetaţi penal după ce au încercat să fugă dintr-un centru de carantină, sărind pe un geam, se arată într-o informare de presă transmisă, astăzi, de Instituţia prefectului. Potrivit sursei citate, cei doi tineri, de 20 şi respectiv, 21 de ani, au fost prinşi în scurt timp de jandarmi.Ei sunt acum cercetaţi penal sub aspectul comiterii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Cei doi vor rămâne în centrul de carantină pentru încă 14 zile. Poliţiştii din Botoşani au aplicat în ultimele 24 de ore 55 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 177.000 de lei, dintre care 47 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, în valoare totală de 153.000 de lei.

De asemenea, jandarmii au dat 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 101.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de restricţionare a circulaţiei, precum şi şapte amenzi pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, însumând 1.100 de lei.

shares