Botoșani | Anchetă a Poliţiei în cazul profesoarei care le cerea elevilor să nu se vaccineze și compara spitalele cu lagărele naziste

politia

Poliția Județeană Botoşani a deschis o anchetă în cazul profesoarei de muzică de la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ care le recomanda elevilor să nu se vaccineze și compara spitalele cu lagărele de exterminare naziste.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Botoșani, Delia Nenişcu, a declarat că IPJ a înregistrat, în cursul acestei săptămâni, o plângere penală împotriva cadrului didactic de la Liceul de Ştiinţele Naturii „Grigore Antipa” din Botoşani, iar poliţiştii vor audia persoanele implicate.


„Urmează să facem verificări cu privire la aspectele sesizate, iar, dacă în urma acestora se va stabili că au fost încălcate anumite prevederi legale, se vor dispune măsuri”, a afirmat Nenişcu.


Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani s-a sesizat, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce presa a publicat o înregistrare audio din care reiese că profesoara, care predă muzică la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ, se opune vaccinării și își îndeamnă elevii să nu se vaccineze.