Botosani | Agresorul taximetristului din Botosani este recidivist, eliberat pe baza recursului compensatoriu

Sharing is caring!

Barbatul de 35 ani din Botosani, care in noaptea de sambata spre duminica a injunghiat in gat si piept un taximetrist a fost arestat pentru 30 zile sub acuzatia de tentativa de omor.

Agresorul este recidivist fiind condamnat in trecut pentru fapte similare. Acesta a fost eliberat mai devreme pe baa recursului compensatoriu.

‘Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Botoşani aflat în serviciul de patrulare pe raza municipiului Botoşani a observat pe strada Petru Rareş un autoturism tip taxi care staţiona pe partea dreapta a părţii carosabile, iar dinspre acesta se deplasa un bărbat. Poliţiştii au procedat la interceptarea şi legitimarea acestuia, fiind stabilită identitatea acestuia, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Botoşani. În timp ce legitimau persoana sus menţionată, poliţiştii au auzit strigătul de ajutor al unui alt bărbat, care se afla în autoturism. Întrucât victima prezenta tăieturi în zona cervicală şi sângera, unul dintre poliţişti i-a acordat acestuia primului ajutor până la sosirea echipajului medical, reuşind să oprească sângerarea, iar celălalt a imobilizat persoana suspectă’, a afirmat Maria Carp, purtator de cuvant IPJ Botosani.

shares