Botoşani: Accident între un autoturism şi o căruţă; un bărbat a murit şi un altul a fost rănit

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma unui accident rutier produs în noaptea de duminică spre luni pe un drum judeţean care leagă oraşul Flămânzi de comuna Prăjeni, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate un autoturism şi o căruţă. La faţa locului au ajuns două echipaje aparţinând Punctului de Lucru Flămânzi şi Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi modul de descarcerare, dar şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, precum şi un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Botoşani: Accident între un autoturism şi o căruţă; un bărbat a murit şi un altul a fost rănit

‘Aceştia au constatat faptul că şoferul maşinii era inconştient, fiind încarcerat, şi au intervenit pentru scoaterea acestuia din autoturism. Victima a fost preluată de echipajul SAJ, care a constatat că aceasta avea leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul’, precizează ISU.

Căruţaşul, un bărbat de 70 de ani, a fost găsit într-un şanţ de pe marginea drumului. Acesta era rănit, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
În urma accidentului a murit şi un cal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *