Botoșani | A devenit mamă la 24 de ani, apoi a început coșmarul: Dorința mea este să îmi văd fetița mare, vă rog din suflet să mă ajutați

1-a-devenit-mama-la-24-de-ani-apoi-a-inceput-cosmarul-dorinta-mea-este-sa-imi-vad-fetita-mare-va-rog-din-suflet-sa-ma-ajutati

Povestea tulburătoare a tinerei botoșănence care a trecut de la extaz la agonie. Imediat după ce a dat naștere unei fetițe, a început să se simtă rău. Nu s-a gândit niciodată că, la scurt timp, va primi un diagnostic cumplit.

„Mi-aș dori să împărtășesc o poveste ce împletește bucuria, durerea și speranța”, spune Marioara Boghian. Are 24 de ani și provine dintr-un sat mic din județul Botoșani.

Ea povestește cum, pe data de 16 august 2021, a fost binecuvântată cu cel mai prețios dar, o fetiță minunată.

„Însă a doua zi după operație a început coșmarul. Fiind încă internată făceam zilnic febră 39.8 și aveam dureri imense în zona abdomenului, doctorii nereușind să descopere ceea ce se întâmplă cu mine. Au decis să mă trimită la Spitalul Județean pentru mai multe investigații”, spune Mărioara Boghian.

După analize amănunțite, medicii i-au spus că suferă de hemangiom hepatic, cu o dimensiune de 24 cm.

„Fiind disperată și speriată am fost îndrumata de către medici de la Botoșani în căutarea unei clinici la Iași, după care, într-un final, am reușit la clinica Arcadia, acolo au reluat din nou investigațiile amănunțite și am fost trimisă la domnul prof. univ. dr. chirurg Viorel Scripcariu.După sosirea biopsiei și sperând că am scăpat de acest coșmar, din nefericire mi-a fost dată o veste cumplită care m-a marcat”, a mai zis mămica.

Mai exact, botoșăneanca a primit diagnosticul de cancer la ficat (carcinom sarcomatoid cu origine hepatică primară), fiind descrisă o boală foarte rară.

„Mai sunt multe investigații de făcut și trebuie să urmez un tratament destul de costisitor, la care eu nu dispun de acei bănuți. Vă rog din suflet cei care mă puteți ajuta cu cât de puțin face mult pentru mine, la transplant nici nu mă gândesc, dar dorința mea de mama este sa îmi văd fetița mare, este tot ceea ce am mai prețios pe lume, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru timpul acordat și ajutorul dv”, este mesajul mamei.

Pentru a dona cât de puțin contează acesta este contul: RO45BRDE070SV46029590700