Botosani | 33 de mandate de aducere in urma unor perchezitii domiciliare

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din Botoșani au efectuat, luni dimineață, 12 percheziții domiciliare, în municipiul Botoșani, în cadrul unei acțiuni pentru combaterea traficului de droguri de risc. Au fost puse în aplicare 33 de mandate de aducere.

Potrivit procurorilor DIICOT, 18 persoane sunt bănuite pentru comiterea infracțiunilor de cultivare, procurare, deținere și vânzare de droguri de risc, fără drept, precum și de cumpărare și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

~În urma perchezițiilor, au fost ridicate substanțe vegetale susceptibile de a fi cannabis, 9 telefoane mobile, 8 cartele SIM, două sticluțe ce conțin ulei de cannabis (CBD), 820 de lei, 3 cântare electronice, 4 grindere, mai multe recipiente care prezentau urme de fragmente vegetale, un HDD și mai multe înscrisuri”, se arată într-un comunicat al DIICOT Botoșani.