Botosani | 3 barbati in stop cardiorespirator dupa ce au cazut intr-un bazin de decantare, in curtea unei fabrici de cascaval

UPDATE 3: Incidentul s-a produs in curtea fabricii RAM Ibanesti, apartinand omului de afaceri Radu Tudose. Din primele informatii si acesta este in stare grava fiind transportat la spital. Incidentul s-ar fi produs dupa ce un barbat a coborat in bazinul de decantare si nu a mai iesit. Ceilalti trei barbati au coborat dupa acesta. Cazul va fi preluat de politisti. In paralel si ITM Botosani va derula o ancheta.

UPDATE 2: Din nefericire, cei doi bărbați, în vârstă de 50 respectiv 52 ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe echipul de terapie intensivă mobilă SMURD a declarat decesul acestora.

UPDATE 1: Victima care a răspuns manevrelor de resuscitare a fost urcata în elicopterul SMURD. Se continuă manevrele de resuscitare în cazul celorlalte două victime.

STIRE INITIALA: Patru bărbați au căzut într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de cașcaval din localitatea Ibănești.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, cinci echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi și Botoșani, cu două autospeciale de stingere dotate cu kit-uri de salvare din spații înguste, trei ambulanțe SMURD, dintre care și cea de terapie intensivă mobilă, dar și o ambulanță SAJ.

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 și 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri și preluate de echipajele medicale aflate la fața locului. Una dintre victime era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au inițiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare.

A fost solicitat și elicopterul SMURD Iași. Acesta a aterizat pe un teren viran de lângă fabrică.

Un echipaj mixt Inspectoratului de Poliție Județean și Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră asigură măsurile de ordine și siguranță la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *