Botoșănenii vor să rămână neînvinși după meciul cu Astra

foto_Botosani

In aceasta seara, de la ora 21, intr-un meci contand pentru etapa a 4-a de campionat, FC Botosani primeste vizita celor de la Astra Giurgiu. Ambele echipe sunt neinvinse in acest sezon si au cate 5 puncte in clasament. Desi li s-a prezis declinul dupa o vara agitata, cei de la Botosani traverseaza o perioada excelenta.

Costel Enache – antrenor FC Botosani:

„Am urmarit adversarul, ne asteapta un joc greu. Astra este un opponent cu omogenitate, cu o circulatie buna de minge, o echipa reactiva. Vom avea un meci greu dar cred ca si noi suntem pregatiti, am avut o saptamana buna, sunt multumit de ce s-a intamplat in antrenamente in aceasta saptamana iar primele noastre jocuri din campionatul ne-au aratat ca echipa are potential”, a declarat Costel Enache – antrenor FC Botosani.

Botosanenii nu vor sa piarda in primul rand contra Astrei si vor sa profite la maxim de avantajul terenului propriu.

„Cred ca sansele sunt egale, ne asteapta un meci destul de greu dar noi venim dupa o perioada buna, sper sa o mentinem cat mai mult si sa mentinem rezultatele positive”, a declarat Mihai Roman – jucator FC Botosani.

Cei de la Botosani vor sa blocheze atacurile giurgiuvenilor unde au o serie de jucatori important precum Alibec, Llulaku, Bus sau Balaure. Meciul din aceasta seara va fi condus la centru de craioveanul Sebastian Coltescu.