Botosanenii sunt obositi dar optimisti

fc botosani

Jucatorii pregatiti de Liviu Ciobotariu resimt oboseala dupa meciul de luni seara cu Astra. Principala problema a tehnicianului botosanean este refacerea fizica a jucatorilor.

„Va fi un meci important pentru ambele formatii prin faptul ca ne despart doua puncte in clasament si este un derby al orgoliilor, derby-ul Moldovei. Din punctul nostru de vedere suntem pregatiti mental pentru acest joc, stiu ca ne asteapta o partida dificila. Acest joc trebuie sa-l jucam cu inima”, a spus Liviu Ciobotariu.

Fotbalistilor nu le convine nici vremea potrivnica si spera ca terenul sa se prezinte in bune conditii la ora partidei.

„Ne asteapta un meci destul de dificil. Si vremea, terenul va fi greu. Noi am jucat luni si ne-au programat repede. Demult nu am mai prins aceasta situatie. Noi avem un moral bun, venim dupa doua rezultate pozitive, cu doua echipe bune. Sper si-mi doresc sa mentinem aceasta linie”, a declarat Andrei Patache, jucator FC Botosani.

Si finantatorul Valeriu Iftime spera intr-o victorie mai ales ca Botosaniul are de luat niste revanse fata de Iasi. Omul de afaceri considera ca ultima etapa ar trebui reprogramata pentru anul viitor.