Botosanean prins cu 10 kg de canabis intr-o geanta de voiaj

Ieri, procurorii DIICOT Botoșani au dispus reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Inculpatul a fost prins în flagrant, în aceeași zi, în timp ce transporta cu autoturismul, ascunsă într-o geantă de voiaj, cantitatea de aproximativ 10 kilograme canabis destinată comercializării.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că drogul de mare risc, ambalat în mai multe pungi, a fost introdus în țară din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, fiind disimulat într-un colet ce conținea diverse produse alimentare.

În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Botoșani a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor rutieri și luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *