“Book-uria lecturii” începe mâine

Sharing is caring!

Daca e miercuri, e bucuria lecturii la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași. Maine, între orele 11.00 și 13.00, la Clubul de lectură cu voce tare „Book-uria lecturii”, care se va desfășura la Secția de Împrumut pentru Copii, bibliotecarii si voluntarii ii vor primi cu multe povesti pe cei mai mici sau mai mari.

“Pentru că poveștile nu îmbătrânesc niciodată, nu există limită de vârstă pentru participanți. Încurajăm să se alăture părinții și bunicii, care pe lângă plăcerea de a asculta povești, pot deprinde arta de a citi copiilor, astfel încât să le capteze atenția în timpul lecturii. Cititul cu voce tare sporește concentrarea, dezvoltă memoria, relaxează și îmbunătățește relațiile între copii și părinți sau ceilalți membri ai familiei.” se arata in comunicatul remis de Biblioteca Judeteana “GH. Asachi” Iasi.

Cititori și animatori vor fi talentații și inimoșii tineri actori ai Școlii de Teatru „ProfessArt” din Iași, coordonați de actrița Luiza Cupceac, care au ales pentru al doilea an consecutiv să-și dedice o parte din timp activităților de voluntariat.

Participarea este gratuită, dar permisul de intrare este obligatoriu. Permisul de intrare la biblioteca se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

shares