Bogdan Tanasa de la Casa Share construieste solarii de legume pentru mamele defavorizate

solarii

Bogdan Tanasa de la Casa Share a inceput constructia unei hale de depozitare cu cameră frigorifică, solarii cu legume și fructe iar pe viitor si-a propus sa construiasca si o brutărie. Momentan a fost ridicata structura metalica a solariilor iar Bogdan Tanasa cauta firme care au invatat sa produca eficient.

Dimineața, părinții fără posibilități materiale își vor duce copiii la scoala din sat și apoi vor veni la muncă in solarii. Din vânzarea legumelor li se va plati un salariu decent.

„La ora 13:00, copiii ies de la scoală și merg în Centrul Educațional unde noi o să-i hrănim, îi educăm cu învățători și profesori, iar după teme avem ateliere unde îi învățăm diferite meserii. La orele 16:30 părinții pleacă de la muncă, merg la Centrul Educațional de unde își iau copiii, hrăniți, educați și cu o meserie învățată. Astfel toată lumea “trage la căruță”, părinții cu munca iar copiii cu școala. Credeți-mă, doar așa se poate face ceva în toată Romania. Prin muncă! Copiii sărmani dacă sunt lăsați fără monitorizare și susținere, nu ajung să fie educați sau să poată învăța o meserie! Haideți împreună cu toții să dăm o șansă corectă acestor copii defavorizați, care, tot alături de noi trăiesc în societate„, a spus Bogdan Tanasa.

Puteți dona:

Asociația Casa Share

Banca Raiffeisen: Cont IBAN Lei:

RO50RZBR0000060018177002

Cont IBAN Euro:

RO17RZBR0000060018177014

Cod Swift: RZBRROBU

sau

➡️ prin PayPal: https://paypal.me/casashare

➡️ Revolut: 0757451919

➡️Trimite Sms la nr. 8844 cu textul: CASA