Bogdan Cojocaru, presedintele PSD Iasi considera ca judetul va avea de pierdut in urmatorii ani

Bogdan Cojocaru, presedintele PSD Iasi considera ca judetul va avea de pierdut in urmatorii ani dupa rezultatele alegerilor de pe 9 iunie. Acesta crede ca lui Costel Alexe i se vor inchide in continuare usile in Capitala, din cauza problemelor cu legea.

Liderul social democratilor ieseni este dezamagit ca a pierdut la limita presedintia Consiliului Judetean insa este multumit ca a primit peste 100.000 de voturi.

Bogdan Cojocaru a vorbit pentru prima data public dupa alegerile din 9 iunie. Liderul PSD nu crede ca problemele judetului se vor rezolva in noul mandat al lui Costel Alexe.

Bogdan Cojocaru – Presedinte PSD Iasi: „Ceea ce am discutat acum cateva saptamani cu cetatenii, acele probleme raman, acele lucruri trebuie solutionate, trebuie identificate, trebuie gasite cele mai bune variante, astfel incat Iasul sa nu piarda in continuare 4 ani. Stiti ca, am vorbit foarte mult despre acest lucru, nimic din ceea ce s-a promis de catre PNL in 2020, nu s-a realizat pana in 2024, de aceea probabil si acest scor strans la nivelul Consiliului Judetean unde a candidat subsemnatul ca reprezentant al Partidului Social Democrat, nimic din ceea ce s-a promis, nu s-a intamplat. Au venit cu un nou set de machete, promisiuni in 2024. Din nefericire pentru noi, singurii care vom avea de pierdut suntem cetatenii din judetul nostru. Pentru ca usile la nivelul Bucurestiului pentru cel care a castigat CJ vor fi in continuare inchise, asa cum au fost si in cei 4 ani de zile din cauza problemelor cu care se confrunta„.

Bogdan Cojocaru considera ca PSD a avut cel mai bun scor din ultimii ani la nivelul judetului.

Singurele investitii venite in perioada 2020 – 2024 si se pare ca in continuare este acelasi lucru au venit de la nivel guvernamental. Ca vorbim despre cele doua autostrazi, A7 si A8. A8 chiar daca nu se lucreaza efectiv pe portiunea noastra, are bugetul asigurat din partea Guvernului pentru ca, capetele si Podul de la Ungheni si zona montana sa beneficieze de tot suportul. Bugetul pe 2024 cuprinde si aceste sume...E un lucru care trebuie spus. Partidul Social Democrat la Iasi a reusit sa stranga aproximativ 100.000 voturi, ceea ce ca presedinte de organizatie e clar ca imi doream sa avem rezultate mult mai bune, dar si din aceasta perspectiva PSD daca e sa ne uitam in analiza din patru in patru ani, PSD nu a avut un astfel de scor, sa aiba 100.000 voturi pe candidatul la presedentia CJ„, a spus Bogdan Cojocaru.

Costel Alexe a castigat un nou mandat la Consiliul Judetean, cu 34% din voturi, fiind la o diferenta de 11 mii de voturi de candidatul PSD, Bogdan Cojocaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *