Bogdan Cojocaru, presedinte PSD Iasi: „La viitoarele scrutine, vom încerca să ne prezentăm mai bine în fața ieșenilor!”

Intr-un mesaj postat aseara pe contul sau de Facebook, presedintele PSD Iasi, Bogdan Cojocaru a precizat ca la urmatoarele alegeri, social democratii vor incerca sa se prezinte mai bine in fata iesenilor.

„Vă mulțumesc pentru cele aproape 100.000 de voturi cu care m-ați creditat în cursa electorală pentru șefia Consiliului Județean Iași. Sunt recunoscător fiecăruia în parte, la fel cum respect și opțiunea celor care au ales pe altcineva. Este o mare responsabilitate să știi că atâția oameni de bună credință sunt alături de tine și de proiectele pe care le-ai propus pentru întreaga comunitate. Voi lupta pentru tot ceea ce am promis ieșenilor, chiar dacă nu din poziția de președinte al Consiliului Județean. Sunt proiecte fezabile, de care Iașul are nevoie pentru a se transforma într-o capitală a investițiilor, a dezvoltării și a bunului simț.

Unii ar putea interpreta, răsturnând clasamentul, că, cu doar 34% dintre sufragii, actualul șef de județ a primit un vot de blam din partea restului de 66% dintre cei prezenți la urne. Eu constat că, prin vot democratic, majoritatea a decis să meargă mai departe cu actualul șef al CJ Iași. Cred că doar timpul ne va dovedi dacă președintele ales al Consiliului Județean Iași se va ridica la nivelul așteptărilor.

PSD Iași și eu personal vom rămâne de partea bună: vom susține investițiile publice de anvergură pentru județ, vom lupta împotriva corupților și a penalilor cuibăriți în funcțiile publice, vom penaliza ipocrizia și minciuna.

Și, la viitoarele scrutine, vom încerca să ne prezentăm mai bine în fața ieșenilor. Pentru că, la vot, oamenii sunt suverani și au întotdeauna dreptate”, a precizat Bogdan Cojocaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *