Bogdan Cojocaru a fost investit in functia de prefect al Iasului

Astazi a avut loc ceremonia de investire in functia de prefect al social-democratului Bogdan Cojocaru. Acesta il inlocuisete pe Marian Grigoras, care va ramane subprefect. Decizia a fost semnata de premierul Nicolae Ciuca.

Bogdan Cojocaru, fostul ministru al Comunicatiilor, va ocupa în perioada următoare funcţia de prefect, inainte de aparitia valului 5 al pandemiei.

Bogdan Cojocaru, prefect: „Este un moment foarte important, nu prin prisma faptului că am intrat eu în această funcție, ci pentru că din nou, virusul ne face probleme. Știm cu toții că suntem pe o pantă ascendentă. Nu vreau ca acest moment așa cum au spus și alți colegi de-ai noștri să fie privit ca pe un cadou politic, ci mai degrabaă este o respomsabilitate foarte mare pentru fiecare dintre noi, cei care am intrat astăzi în funcțiile de prefecți și de subprefecți. Voi lăsa atât timp cât sunt în această instituție haina poltică deoparte, cu toate că fac politică de peste 17 ani și echilibrul și echidistanța vor fi două dintre elementele principale ce mă vor ghida în acticvitatea pe care urmează să o desfășor în instituția prefectului”.

Marian Grigoraş, va rămâne în echipa de conducere de la Casa Pătrată, ca subprefect, alături de Adina Gîrjan.

Marian Grigoraș, subprefect: „Am participat cu emoție la această ceremonie în care am depus jurământul pentru investirea în funcția de subprefect al județului Iași. L-am felicitat pe domnul nou prefect al județului Iași, Bogdan Cojocaru, l-am asigurat de tot sprijinul meu și aștept colaborarea cu domnia sa. Cu siguranță va fi o colaborare foarte bună în slujba cetățenilor județului Iași”.

Ceremonia a avut loc în prezența unui reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne de la București, în regim online. La eveniment au fost prezenți reprezentanții serviciilor din Instituția Prefectului, ai inspectoratelor din subordinea MAI, președintele PSD Iași, Maricel Popa și președintele executiv al organizației, Cristian Stanciu.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!