Bogdan Balanișcu (PSD), despre sondajul PNL: „O încercare disperată de a induce în eroare opinia publică”

balaniscu

Este pentru prima dată în ultimii 10 ani când PNL Iași prezintă public rezultatele unui sondaj de opinie. Acest sondaj de opinie nu are ca destinatar publicul larg, ci reprezintă o încercare disperată de a induce în eroare opinia publică și un mod de a menține încrederea „sponsorilor”.

Mare parte din timpul meu petrecut în Iași este printre ieșeni, știu care sunt problemele cu care se confruntă zilnic, întâlnesc mereu oameni nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă Iașul din cauza celor doi peneliști, Chirica si Alexe. Pot afirma astăzi, că locuitorii din Iași își doresc parcuri, aer curat, Autostradă, Spitale Performante, Sală Polivalentă, timp pierdut mai puțin în trafic, își doresc un Primar cu viziune, inițiativă și deschidere către proiecte ce vor îmbunătăți calitatea vieții în orașul nostru.

Mereu îmi spun că s-au săturat să audă de dosare penale, de proiecte și studii, de afacerile domnilor Chirica și Alexe, de toți prietenii lor care sunt favorizați. Ieșenii își doresc un viitor primar care să pună Iașul pe primul loc, să trateze locuitorii orașului cu aceeași măsura, să își asume proiecte de anvergură care să ridice Iașul la valoarea lui.

Îl sfătuiesc pe dl. Muraru sa mai iasă din sediul PNL pe strada să vadă cât de mulțumiți sunt ieșenii de ce se întâmplă în orașul lor.