Bogdan Balanișcu – presedinte PSD Municipiul Iasi: „Primarul „machetă” Mihai Chirica primește lecții de administrație de la alți aleși locali!”

Balaniscu

La noi desene și promisiuni, la ei proiecte și investiții majore. Am început de câteva zile un nou an, în care la cârma primăriei Iași este același primar al promisiunilor care, se pare că, nu face nimic concret ci încearcă să ne „ia ochii” cu planșe, randări si machete.

În urmă cu 2 ani, în an electoral, primarul PNL Chirica a anunțat faptul că în Iași grădinițele vor avea piscine. Astăzi, anul 2022, aceste piscine nu există în fapt, ci au rămas tot la stadiul de idee. În timp ce Mihai Chirica tot vine cu idei mărețe și le prezintă cu mare fast ieșenilor, în alte județe ale țării proiectele au prins contur, cum ar fi de exemplu județul Bihor, aici unde în exact aceeași perioadă de timp (2020-2022) au fost construite 7 complexuri de înot în întreg județul, iar un bazin didactic finanțat prin CNI este în proces de construcție.

Noi, ieșenii, sperăm la o schimbare a timpului folosit de domnul primar de la viitor „vom face”, la trecut „am făcut”, însă agenda edilului nu are loc de proiecte pentru Iași și ieșeni, aceasta fiind ocupată cu dosarele penale și cu rezolvarea acestora.

Avem nevoie de un primar la Palatul Roznoveanu, nu un edil cu normă intreagă la DNA și DIICOT.