Bogdan Balanișcu, președinte PSD Municipiul Iași: „Chirica își bate joc de oameni. Iașul a fost paralizat din cauza traficului!”

Dezinteresul față de ieșeni a atins apogeul luni, când oamenii au fost blocați cu orele în mașini din cauza lucrărilor care au loc pe șoseaua Bucium.

Astfel, traficul pe mai toate arterele orașului a fost paralizat, marea majoritate a cetățenilor fiind obligați să parcurgă un drumul spre casă în 3 ore, fără ca autoritățile să depună vreun efort pentru a remedia acest calvar!

În timp ce ieșenii stăteau cu copiii luați de la creșe și de la școli în mașini, cu nervii întinși la maximum după o zi de lucru sfârșită într-o coloană interminabilă, reprezentanții Primăriei condusă de incompetentul Mihai Chirica, ne anunțau printr-un mesaj pe social – media că vor cere celor de la ApaVital să execute lucrările pe timpul nopții!

Întrebarea care ne frământă pe noi toți, ca simpli cetățeni, este următoarea: de ce primarul Chirica nu a avut discuții cu furnizorul de apă înainte ca orașul să fie paralizat, iar oamenii să fie umiliți în acest hal? Nu trebuie să fii mare specialist ca să realizezi că demararea unor lucrări pe bulevardul Poitiers, o zonă problematică și cunoscută pentru blocajele rutiere din orele de vârf, va înrăutăți situația! Adevărul este că primarului Chirica nu i-a păsat de oameni și nu a luat nicio măsură până în momentul în care ieșenii, pe bună dreptate, au ripostat pe rețelele sociale!

Dragi ieșeni, așa cum mesajele dumneavoastră de revoltă l-au forțat pe Chirica să-și asume că va cere ca lucrările din zona Bucium se se desfășoare pe perioada nopții, tot așa, împreună, făcând echipă, îl putem forța pe Chirica, prin vot, să părăsească Palatul Roznovanu, dovedindu-i că ne-am săturat să fim bătaia lui de joc! Iașul merită mai mult! Fiecare ieșean care luni a pierdut ore în trafic, merită mai mult! Noi merităm mai mult! (Comunicat de presa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *