Bogdan Balanișcu este președintele Organizației Municipale a PSD Iași

Social-democrații s-au reunit vineri seară pentru a-și alege conducerea organizației locale Iași a partidului. La conferința de alegeri participă aproape 200 de persoane, la Iași fiind prezenți mai mulți reprezentanți ai guvernului, inclusiv doi miniștri.

„Avem capacitatea de a fi un partid modern. Începem să mergem pe drumul cel bun”, a spus Balanişcu. 
În contextul în care el şi-a anunțat intenția de a candida la Primăria Iaşi, Balanişcu a criticat în termeni duri administrația locală. „Este o administrație găunoasă: e ca şi cum te-ai îmbrăca cu un costum frumos fără să faci duş”, a spus Balanişcu, amintind de faptul că unele clădiri istorice ale Iaşului sunt lăsate în ruină, dar sunt acoperite cu mesh-uri.

La rândul lui, şeful organizației județene Bogdan Cojocaru a criticat modul în care liberalii conduc acum oraşul şi județul. „Iaşul trăieşte din inerție, nu există proiecte mari”, a comentat Cojocaru, el susținând că liberalii au avut un proiect „la cheie” în cazul aeroportului, iar la proiectele de autostrăzi nu ar fi avut vreo contribuție. În schimb, liderii actuali ai administrației locale s-au remarcat prin problemele penale pe care le au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *