Bodea, nemulțumit de managementul Aeroportului Iași

Deputatul Marius Bodea si-a aratat nemultumirea fata de managementul Aeroportului din Iasi. Subiectul a fost dezbatut in cadrul unei conferinte de presa la care a participat si candidatul la primaria Iasi, Cosette Chichirau. Aceasta  ii cere demisia primarului Mihai Chirica deoarece in contextul in care a început campania de strângere de semnături pentru înscrierea în competiție la alegerile locale, primarul Iașului refuza sa semneze autorizatiile pentru bannere si corturi.

Candidatul la sefia judetului Iasi, Marius Bodea si-a aratat nemultumirea fata de managementul Aeroportului din Iasi. Marius Bodea ii invinuieste pe  Maricel Popa si pe Costel Alexe pentru faptul ca Aeroportul Iasi nu se regaseste in planul de investitii aprobat de guvern pentru urmatorul deceniu.

Marius Bodea, deputat

Singurul Aeroport din Romania care nu se regaseste in planul de investitii 2020-2030 este Aeroportul Iasi.

Sunt ferm convins ca nici Maricel Popa nici Costel Alexe nu au avut habar de acest document sau chiar mai mult ministrul Alexe, membru al guvernului a si participat la inaugurarea acestui plan de investitii, a stat la poze acolo dar nu a avut curiozitatea sa deschida sa vada umilinta pe care o traiesc iesenii in mandatul domniei sale.

Sunt mai determinat ca niciodata sa merg inainte cu acest proiect, sa merg la CJ si va spun cu fara nici un pic de retinere: voi da afara toti incompetentii de la aeroport,

Alianța USR PLUS a depus solicitări de aproape o lună pentru a primi autorizații pentru bannere si corturi pentru perioada de pre-campanie electorala, dar nici până astăzi nu a primit un răspuns. Deși a început campania de strângere de semnături pentru înscrierea în competiție, Primarul Iașului întârzie sa semneze aceste autorizatii.

Cosette Chichirau: ”Noi avem bannere si corturi printate care stau in depozit pentru ca este ilegal sa le amplasam. De ce este ilegal? Pentru ca in Iasi numai Chirica si samsarii lui imobiliari pot face ceva TAI 13.15 Chirica este mostenitorul unor oameni care au facut puscarie, asta este Mihai Chirica! Si el este adeptul valorilor lor, adica distrugerea libertatilor si democratiei si distrugerea democratiei! Asta este Mihai Chirica si pentru acest motiv ii cer astazi demisia! Sa plece acasa daca nu poate nici macar sa dea niste amarate de autorizatii pentru bannere si corturi

Cosette Chichirau a mentionat ca a primit  raspunsuri  de la primarie cu tot felul de motive neintemeiate la solicitarile facute.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!