BMW căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit în Iaşi

Sharing is caring!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca BMW ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. 

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi  – I.T.P.F. Iași au  oprit în trafic, pe raza municipiului Iași, un autoturism marca BMW 520D, condus de ieşeanul C.A., în vârstă de 41 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie, în data de 02.08.2019.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna aprilie a acestui an de la o persoană ale cărei date nu şi le aminteşte. Acesta a mai adăugat că nu știa de eventualele probleme juridice ale autoturismului.

În cauză, mașina în valoare de 56.400 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

shares