Blue Air se concentreaza pe Bacau. Lanseaza 6 rute noi si aloca o aeronava. O singura cursa noua este dedicata Iasului

blue air

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, lansează opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din București, Iași și Bacău.

Din București, în data de 15 iunie va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iași către Verona.

Săptămânal vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinație. Totodată, Blue Air lansează șase noi rute de pe aeroportul din Bacău: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo și Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul International George Enescu.

Astfel, începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călatori cu Blue Air către 15 destinații diferite, ce pot fi rezervate chiar de acum pe site-ul www.flyblueair.com.

“Prețul biletelor către noile destinații pornește de la 19,99 euro, iar prin programul de abonamente anuale Blue Benefits, pasagerii și partenerii lor de călătorie beneficiază de reduceri semnificative la biletele de avion și la bagajele de cală. Odată cu lansarea noilor rute din Bacău, cu o frecvență de două ori pe săptămână, vom aloca cea de-a treia aeronavă pe această bază, a declarat Dl. Carsten Schaeffer, Director Comercial Blue Air”.

“Diversificarea destinațiilor reprezintă o prioritate permanentă pentru administrația Aeroportului Internațional “Geoge Enescu” Bacău. Investițiile în infrastructura aeroportuară, deja finalizate, coroborate cu refacerea și modernizarea pistei de rulare la standarde moderne, crează premisele unei dezvoltări continue. Aeroportul Bacău mai are un avantaj important prin faptul că este poziționat în mijlocul regiunii Moldova. Astfel, anticipăm, după finalizarea lucrărilor la pistă, o dinamică pozitivă în ceea ce privește numarul de destinații  și pasageri”, spune Dna Oana Daniela Chelaru, Președinte Executiv al Aeroportului Internațional George Enescu, Bacău.