BLUE AIR anunță deschiderea bazei la Aeroportul Iași și lansarea a 5 zboruri directe

blue air

Blue Air își consolidează prezența în Iași, deschizând o bază operațională și zboruri directe și de conexiune către peste 23 de destinații, începând cu 27 martie 2022. Blue Air va avea o aeronavă Boeing 737-8-MAX la baza din Iași și va opera, în total, 8 servicii directe și peste 15 zboruri de conexiune de pe Aeroportul Iași.

Blue Air va oferi peste 15 zboruri de legătură din Iași prin hub-ul său din București în cadrul Orarului de Vară 2022: Amsterdam, Atena, Barcelona, Frankfurt, Helsinki, Heraklion, Larnaca, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Milano – Linate, Munchen, Paris, Stuttgart, Timișoara, Valencia și Viena.


Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air: „Suntem încântați să anunțăm noua noastră bază din Iași, oferind clienților ieșeni accesul la peste 23 de destinații-cheie din rețeaua noastră. Blue Air se angajează să sustina
dezvoltarea aeroportului din Iași și sa aduca beneficii comunității ieșene, oferind opțiuni de călătorie mai bune la prețuri accesibile.”

Romeo Vatră, Directorul General Provizoriu al Aeroportului Internațional Iași: „Salutăm decizia companiei Blue Air de a redeschide baza permanentă la Iași, colaborarea cu operatorul low-cost fiind un suport real pentru dezvoltarea aeroportului. Faptul că Blue Air a ales Aeroportul Iași pentru consolidarea propriului business confirmă faptul suntem în continuare un partener de încredere. Cele 5 rute directe care vor fi lansate anul viitor sunt un câștig pentru ieșeni și pentru toți locuitorii Moldovei, precum și un pas înainte privind parteneriatul nostru. Doresc să mulțumesc, pe această cale, conducerii Blue Air pentru deschidere și susținere”.

Blue Air lansează campania „Iașiul zboară cu Blue Air”, oferind în acest weekend 5000 de locuri cu preturi începând de la 9,99 euro la zboruri de la/ catre Iasi cu date de calatorie până în octombrie 2022. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.