Blănuri de linx și vizon în centrul Iașului

Etalare de blanuri de lux in centrul Iasului. In fiecare an, comerciantii din toata tara vin la targul de la Iasi pentru a expune cele mai frumoase haine de blana si piele. Anul acesta se poarta blanurile colorate, dar sunt si modele clasice pentru persoanele mai pretentioase.

Doamnele si domnisoarele care vor sa arate bine in sezonul rece pot sa faca o vizita la Targul de Blanuri de la Hala Centrala. Anul acesta au fost aduse cele mai noi modele, dar si cele de lux.

Ovidiu, comerciant

Astea sunt cele mai purtate acum. Scurta.

-Sunt greu de intretinut?

-Nu, este blana din vizon si cea mai usoara de intretinut pentru ca este un animal de apa. Daca o ninge si o ploua nu are nimic. Ea se usuca la temperatura camerei, fara sa ii faci nimic decat sa nu o puneti langa calorifer.

Blanita de linx se afla in topul preferintelor doamnelor carora le place rafinamentul si eleganta.

Ovidiu, comerciant

Asta este o blana cea mai de top, de ultima generatie. Este combinatie de blana de linx cu garnitura de vizon. O blana superba, frumoasa. Avem si la 10.000 de lei si la 15.000 de lei. Asta e o blana superba, model nou, de vis, un poncho care merge si sport si elegant. Un model nou elegant si frumos.

Chiar daca preturile sunt destul de piperate pentru buzunarul multora, oamenii asteapta acest targ in fiecare an pentru ca pot gasi produse calitative.

Ne mai inoim. Cu ocazia Sfintei ne mai si inoim.

-Cum vi se par preturile?

-Acceptabile, se poate negocia. Foarte frumos, toate cele, bani sa avem.

-Frumoase dar…

-Scumpe, dar asta e viata noastra de astazi pensia nu ne ajunge sa cumparam haine asa frumoase. au spus iesenii

Comerciantii vor sta pana la sfarsitul saptamanii in Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *